Podmínky soutěže

21.08.2014 10:39

Všeobecné podmínky

- zasláním přihlášky a fotografie do soutěže, soutěžící:
  1. uděluje souhlas se zpracováním zaslaných osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.
  2. poskytuje organizátorovi soutěže souhlas s publikováním svých fotografií v tiskové nebo elektronické podobě v rámci soutěže a při její propagaci v různých médiích a různými formami.
  3. prohlašuje, že je autorem zaslaných fotografií a že má souhlas osob se zveřejněním fotografií, na kterých jsou zachyceny.
  4. prohlašuje, že si není vědom, že by třetí osoba bránila nebo zpochybňovala uveřejnění fotografií.
  5. bude do fotosoutěže nahrávat fotografie ve formátu jpg/jpeg v max. velikosti 2MB a max. rozlišení 1600x1200. Fotografie porušující tato pravidla nebude možné nahrát do fotosoutěže.
  6. nebude publikovat fotografie, které odporují etice, dobré morálce, nebo které porušují zákony a právní normy České republiky (jedná se hlavně o pornografii, fotografie zachycující násilí na zvířatech a jiné podobné obrazové materiály).
  7. si je vědom, že jeho soutěžní fotografie budou dostupné jen po dobu fungování foto-soutěže, do které fotografie nahrál. Po termínu ukončení soutěže už jeho fotografie nemusí být dostupné.
- pořadatel:
  1. prohlašuje, že dodrží parametry soutěže, tzn. především předání soutěžních cen skupině výherců, jejíž počet byl předem stanoven.
  2. prohlašuje, že neznevýhodní ani neupřednostní žádné z učastníků soutěže a sestaví nezávislý tým porotců, který včas uveřejní na stránkách soutěže.
  3. si vyhrazuje právo změny pravidel a témat soutěže, jakožto i zneveřejnění jednotlivých fotografií nebo zrušení celé fotosoutěže jako takové.